KOMMENTARER


JENNIFER ASP

" Bettina är en av dom som gett mig en riktigt knuff i ryggen åt rätt håll i min 110% satsning i löpningen. Jag träffade Bettina för ca 2 år sedan och vi gjorde en grundlig undersökning av min sammansättning i kroppen. Fett, vatten i och utanför celler, aktiva celler, etc. Vi gjorde också laktat och pulstester. Dessa tester är helt individuella och de visade att jag skulle både äta och träna på ett helt annat sätt för att optimera. Jag åt fett och proteinrikt och tränade mig alltid in i väggen. Nu äter jag fettsnålt, kolhydratrikt och tränar hårt väldigt sällan.
Jag ändrade kost och träning och jag fick stora förbättringar på både värden och utveckling!
För mig har detta vart en väldigt viktig del av min utveckling.
"Inget sätt passar alla, men Bettina visar åt vilket håll just du ska knalla"


RASMUS STEYNER RANDÈN

Nu ät det några månader sedan den sjukt jobbiga hjärtklaffinfektionen blev en del av mitt annars onormalt friska liv. Den hänger kvar i form av synskador och annat skit. MEN tack vare Bettina Strömwall på AUSTROSWEDE så har jag inte tappat så mycket prestanda som jag var rädd för, snarare blivit starkare. Ta hand om hälsan!


FREDRIK ERIKSSON

Året som ledde fram till att jag slog drömmen SUB 10h på Ironman har jag fått ovärderlig hjälp av AUSTROSWEDE. Tjänsterna "Funktionell styrketräning" och "Tröskeltest Cykel" har gjort mig starkare än någonsin och medveten om mina gränser. Detta i kombination med de medföljande råden har gjort att jag minskat träningsmängden men ökat effektiviteten avsevärt! Ser fram emot fortsatt samarbete på vägen mot nya mål!


JOAKIM NORDLUND

Inspirerande, professionellt och utvecklande! Austroswede har hjälpt mig att få ut mer av min träning, vilket lett till bättre resultat och ännu mer träningsinspiration!


BARBRO BLOMQVIST

Jag har fått hjälp av Austroswede med ett personligt träningsprogram. Jag har fått lära mig bygga upp min grundkondition, att träna pulsbaserat och även fått styrketräningsprogram som passar cykel och längdåkning som är de träningsformerna jag håller på med. Det har fungerat jättebra och väldigt bra upplägg och det är nu jag märker att det har gjort skillnad i min träning.


RENÉ NAARMANN

Att träna triathlon är mer än att simma, cykla och springa. Det är två ytterligare komponenter som ingår i ekvationen för en triathlet, nämligen näring och återhämtning. AUSTROSWEDE hjälpte mig att få ihop alla 5 delar på ett vetenskapligt, motiverande och roligt sätt. AUSTROSWEDE lärde mig att lägga kvalitét i mina träningstimmar så att träningen blir ännu mer effektiv. Under 2016 kunde jag därmed förbättra mitt PB i triathlon på Ironman distans. Mina mål för 2017 är satta och samarbetet fortsätter, sub10 är det som gäller.


SUSANN BARRUK

HANS GULLSTRÖM (född 1949)

Före jag började träna med Bettina:
Problem med diskbråck ( operation förslag från läkare), inte tillräckligt starka ben för att åka slalom på det sätt jag önskade.
När vi har tränat i 4 år:
Inga problem med ryggen, slalomåkning helt ok, cyklade Velothon Stockholm med medelhastighet 34,5km/tim och mår riktigt bra.


PATRIK ROSÈN

Har sedan slutet av Januari 2016 haft ett nära samarbete med Bettina på Austroswede gällande träningscoaching. Jag har tränat en hel del cykling men på ett väldigt ostrukturerat och förvirrat sätt.
Efter inledande tröskeltester hos Bettina lade vi gemensamt upp en träningsplan som svarade till de mål vi även satte upp tillsammans. Under säsongen har jag upplevt en stor förbättring av min kapacitet på cykeln och jag har fått svar på alla de frågor och funderingar jag hade gällande träning.
Jag uppskattar helhetsgreppet som Austroswede hjälper mig med, förutom tränings-coaching får jag även hjälp med individuellt anpassad styrketräning samt kostråd, allt i ett!
Ser fram emot ett långsiktigt samarbete och just nu fokuserar vi på att nå mitt mål för 2017, Alpen Tour i Juni!


JÖRGEN ANDERSSON

Jag har alltid tyckt om att träna. I och med samarbetet med AUSTROSWEDE har jag kunnat ta träningen till en högre nivå och vågat utmana mig ytterligare.
Att få hjälp med en fokuserad och anpassad träning i en familjärmiljö passar mig perfekt.
Att göra BIA och konditionstester har gett mig kvitton på att kroppen svarat på rätt sätt och kommer att vara en självklarhet under resan mot Ironman i Kalmar 2017.